Paarden

Nearco van de Steenblok

Nearco (2013) is een Dannebrog x Don Frederico ruin gefokt door de fam. t’Seyen uit België. Hij is speciaal op elk vlak, speciaal bewegen maar ook speciaal in de omgang. Als je eenmaal zijn respect hebt doet en kan hij alles!

Nearco was Veulen Kampioen bij het BWP gewest Antwerpen en 3e tijdens het Nationaal Kampioenschap. Hij was tijdens de hengstenkeuring 3e bezichtiging zowel bij het BWP als het Oldenburg.

Ivano van de Vogelzang
Ivano (2008) is een Rock Forever x Dinard L ruin gefokt door de fam. Franckx uit België. Op stal ook wel bekend als “de Leeuw”. Het is een paard uit duizenden! Met zijn sensibele maar extreem zachtaardige karakter heeft hij “fingerspitzengefühl” nodig maar wil áltijd álles goed doen met zijn enorme werkwilligheid. De Leeuw is als 3 jarige op stal gekomen om zadelmak te maken en dat was nog niet zo simpel maar inmiddels loopt onze grote vriendelijke reus ZZ-zwaar en heeft veel talent voor de Piaffe/Passage.

Loesje van het Schoot

Loesje (1996) is de meest fantastische kinderpony die je kan wensen. Alles mag en alles kan. Voor de slee, onder het zadel, hindernisjes, zeilen, vlaggen of een hele schoolklas enthousiaste kindjes. Maar ook in de Bixie heeft ze al vele prijsjes gewonnen met Kenji!

Bij Loesje kan het allemaal! En op de wei… zet ze alle andere paarden met vier benen op de grond.

 

Joepie

Hij is dan geen paard maar onze Joep kan echt niet ontbreken aan het rijtje viervoeters. Onze trouwe Franse Bulldog Joepie (2008) weet niet beter dan dat hij altijd met mee gaat. Hij is dan ook vriendjes met iedereen en is niet weg te denken uit ons leven!

 

Juul

Juul is onze jongste aanwinst! Een ontzettend speelse en ondeugende Boxer puppy. Al dikke vriendjes met Joepie en eigenlijk met iedereen!