Hippisch Instructeur van het jaar 2023

In plaats van ‘be like me’ naar ‘be like YOU’

Je hebt al tientallen, honderden keren gehoord wat je ‘verkeerd’ doet of wat je zou moeten verbeteren maar ondanks de vele aanwijzingen komt er maar weinig verbetering in. Tijdens een training gaan we daarom op zoek naar wat voor JOU werkt.

Want iedereen is anders, elk lichaam en elk brein. Wat voor mij werkt kan voor jou helemaal anders zijn. Daarom gaan we op zoek naar jouw persoonlijke krachten en voorkeuren en de aanwijzigingen die daarbij horen.

Voor iedereen!

Of je nu recreatief bezig bent of serieus op wedstrijd gaat, of je nu springt, dressuurt of crosst, Bixie, B of Subtop rijdt – we hebben bijna allemaal hetzelfde doel voor ogen; Harmonieus en met gevoel fijn kunnen rijden!

Daar help ik jou graag bij, op je eigen paard en/of op Joker; het beste (mechanische) leerpaard van stal!

Voor elk probleem een oplossing!

Tijdens een les leer ik jou stap voor stap op je eigen niveau en in je eigen tempo voelen wat er gebeurt. Vanuit jouw persoonlijke kracht en voorkeuren leg ik jou uit waarom je paard op een bepaalde manier reageert, hoe het makkelijker kan en help je meer zelfvertrouwen krijgen in je eigen kunnen.

De meeste tijd rijd je zonder trainer, ik vind het dus heel belangrijk om jou te leren voelen en bewust te maken van wat er gebeurt en hoe je dat zelf kunt oplossen. Zo maken we steeds stappen voorwaarts!

Proefgerichte training

Lijkt alles in de training vanzelf te gaan, valt het tijdens een proef ineens in duigen. Tijdens een proefgerichte training ontdekken we samen waar de knelpunten zitten en geef ik je handige tips en trucs om jouw proef vloeiender en meer één geheel te maken. Anders kijken, positief denken en ademhaling.

Dressuur als basis voor spring- en crossruiters

Balans, (tempo)controle, ritme en souplesse zijn allemaal belangrijke punten om fijn door je parcours of cross te kunnen sturen. Inmiddels gaan al diverse spring- en eventingruiters jou voor in hun dressuurtraining bij ons op stal. Ik vind het fantastisch om met springruiters aan de slag te gaan en te horen dat ze na de dressuurtraining makkelijker door het parcours komen!

×

Hallo!

Klik om een WhatsApp chat te starten, of stuur een e-mail naar info@solvej.eu

× Waarmee kan ik u helpen?