Loop je tegen een probleem aan waar je zelf niet uit komt? Misschien kun je door een zwangerschap, medische reden of vakantie een periode niet zelf rijden. Of geniet je er gewoon van als jouw paard groeit en presteert onder een andere ruiter?

Of je paard nu gecorrigeerd, naar een hoger niveau getraind of aan het werk gehouden moet worden wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Welzijn staat bij ons altijd voorop, zonder goede gezondheid ben je nergens. Daarbij geloven wij in vertrouwen en wederzijds respect. Bespreek met ons je doel en wij gaan ervoor!

Kimberly Duchateau Photography

Op dit moment rijd ik Subtop met als doel volgend jaar Zware Tour klaar te zijn, ik mag versneld instromen tot en met ZZlicht en werk elke dag aan verbetering. Samen met mijn trainster Mischa Koot werk ik aan concrete doelen vanuit een correcte africhting. Is dit wat jij zoekt voor jouw paard? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier en hopelijk kunnen we snel bij een kopje koffie of thee bespreken wat de mogelijkheden zijn!

×

Hallo!

Klik om een WhatsApp chat te starten, of stuur een e-mail naar info@solvej.eu

× Waarmee kan ik u helpen?