Al van klein kind af aan ben ik heel ondernemend, honden uitlaten, oud papier wegbrengen, onkruid uitplukken en uiteindelijk ging ik ‘stoute’ pony’s rijden voor kinderen die bang waren geworden. Op die manier verdiende ik al jong een zakcentje.

Naast onze Dressuurstal en MijnZadelkast.nl run ik ook het bedrijf Als een LEEUW. Als een Leeuw is speciaal ontwikkeld voor ondernemers om zelfverzekerd binnen je eigen kracht te leren ondernemen. Achteraf gezien had ik graag een mentor, coach of hoe je het wilt noemen willen hebben, in de tijd dat ik begon met ondernemen of even door de bomen het bos niet meer zag. Met mijn jarenlange ervaring als coach én als ondernemer heb ik daarom een platform opgezet voor iedereen die daar ook behoefte aan heeft.

Met een helikopterview kijk ik naar de mogelijkheden die je zelf niet meer ziet. Niet zomaar doen wat anderen verwachten of iets blijven doen omdat het ‘altijd al zo gebeurd’ maar juist zoeken naar innovatie en ondernemen binnen de tijdsgeest van nu. Waarin geluk, vrijheid en levenskwaliteit een steeds grotere rol speelt.

Ben jij (hippisch) ondernemer of wil je graag gaan ondernemen? Neem vrijblijvend contact met me om op te spreken over de mogelijkheden of check de website AlseenLEEUW.nl

×

Hallo!

Klik om een WhatsApp chat te starten, of stuur een e-mail naar info@solvej.eu

× Waarmee kan ik u helpen?