De beste versie van jezelf worden

Ik wil ruiters in hun eigen kracht leren paardrijden

Met mijn passie voor ontdekken, leren en ontwikkelen verdiep ik me graag in hoe het brein en het lijf (samen)werken. Hoe kun je ruiters op een positieve en respectvolle manier het beste uit zichzelf en hun paard leren halen, dat is mijn drijfveer en passie.

Wat zijn de mogelijkheden?

Door mijn jarenlange ervaring als amazone, africhter en instructrice kan ik jou helpen tijdens lessen maar kan ik ook zelf in het zadel klimmen zodat je kunt zien wat er gebeurt terwijl ik daar uitleg over geef. Samen kijken we naar jouw persoonlijke wensen en doelen en geef ik jou handvatten om daar thuis ook mee verder te kunnen. De meeste tijd rijdt je immers alleen dus ik wil dat je in je eigen training goed aan de slag kunt.

Er is van alles mogelijk van af en toe een frisse blik tot intensieve begeleiding één of meerdere keren per week.

Waarom bij mij komen trainen?

Ik begrijp dat je paard heel erg belangrijk voor je is, je steekt er veel liefde, geld, tijd en energie in en dan wil je het ook graag goed doen. Of je nu wilt presteren op wedstrijd, recreactief wilt groeien als combinatie of meer controle wilt in het springparcours of tijdens de cross, ik sta voor je klaar. Zolang je graag in harmonie wilt leren samenwerken met je paard, correct wilt leren paardrijden en gemotiveerd bent kan ik jou helpen.

Hippisch Instructeur van het jaar 2023

Joker – The Horse Simulator

Behalve de lessen op je eigen paard heb ik het beste leerpaard van stal voor je opgezadeld; Joker! Een mechanisch paard die jou de allerbeste feedback geeft over je houding, zit, balans en inwerking.

Subtop

Tijdens mijn periode in België heb ik veel ervaring op mogen doen op (internationale) Grand Prix paarden en wedstrijden tot Lichte Tour niveau. In Nederland heb ik mij vooral gefocust op (jonge) paarden opleiden, ‘probleem’paarden corrigeren en ben ik met mijn eigen paard actief in de Zware Tour waardoor ik precies begrijp wat jij ervaart als ruiter.

Gediplomeerd en up to date

Met een ORUN diploma op zak kan ik mijn kennis ook op papier aantonen. Uiteraard volg ik zoveel mogelijk bijscholingen en ben ik elke dag bezig met nieuwe kennis en kunde opdoen. Zo verdiep ik me in het ActionType coachen en ga ik om de week trainen bij Mischa Koot, één van de beste coaches van Nederland. Tijdens mijn trainingen met Mischa spar ik graag over uitdagingen en doe ik elke keer weer inspiratie op voor mijn eigen rijden én de trainingen die ik geef.

×

Hallo!

Klik om een WhatsApp chat te starten, of stuur een e-mail naar info@solvej.eu

× Waarmee kan ik u helpen?