Zélf leren voelen en oplossen!

Ik wil ruiters harmonieus leren paardrijden

Paardrijden voelt soms zó ingewikkeld, het zijn net duizenden kleine puzzelstukjes en soms raak je daardoor het complete plaatje even helemaal kwijt. Het is mijn passie en doel om jou te helpen om die puzzelstukjes beter te begrijpen, te voelen en in elkaar te kunnen leggen. 

Meestal gaat het mis in de communicatie, je paard begrijpt jou niet en jij begrijpt je paard ook niet meer. Waarom doet hij het nou niet? Vaak krijgt het paard de schuld en veel instructeurs gaan daarin mee. Ik ben jullie tolk tot jullie weer samen op één lijn zitten en elkaar gaan begrijpen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Door mijn jarenlange ervaring als amazone, africhter en instructrice kan ik jou helpen tijdens lessen maar kan ik ook zelf in het zadel klimmen zodat je kunt zien wat er gebeurt terwijl ik daar uitleg over geef. Samen kijken we naar jouw persoonlijke wensen en doelen en geef ik jou handvatten om daar thuis ook mee verder te kunnen. De meeste tijd rijdt je immers alleen dus ik wil dat je in je eigen training goed aan de slag kunt met de oplossingen die ik jou aanbied.

Er is van alles mogelijk van af en toe een frisse blik tot intensieve begeleiding één of meerdere keren per week.

Waarom bij mij komen trainen?

Ik begrijp dat je paard heel erg belangrijk voor je is, je steekt er veel liefde, geld, tijd en energie in en dan wil je het ook graag goed doen. Of je nu wilt presteren op wedstrijd, recreactief wilt groeien als combinatie of meer controle wilt in het springparcours of tijdens de cross, ik sta voor je klaar. Zolang je graag in harmonie wilt leren samenwerken met je paard, correct wilt leren paardrijden en gemotiveerd bent kan ik jou helpen.

Subtop

Tijdens mijn periode in België heb ik veel ervaring op mogen doen op (internationale) Grand Prix paarden en wedstrijden tot Lichte Tour niveau. In Nederland heb ik mij vooral gefocust op (jonge) paarden opleiden en ben ik met mijn eigen paard actief in de Lichte Tour waardoor ik precies begrijp wat jij ervaart als ruiter.

Ruim 20 jaar werkzaam in de paardensport

Zowel op handel- en springstallen als op de internationale toplocatie Dressuurstal Verwimp heb ik enorm veel ervaring op gedaan, daarnaast heb ik 20 jaar lang talentvolle jonge paarden mogen opleiden en gewerkt met ‘probleem’paarden. Ook ben ik bedreven in grondwerk waardoor ik voor haast elk probleem een oplossing weet!

Gediplomeerd en up to date

Met een ORUN diploma op zak kan ik mijn kennis ook op papier aantonen, uiteraard volg ik zoveel mogelijk bijscholingen en ben ik elke dag bezig met nieuwe kennis en kunde opdoen. Zo ga ik om de week trainen bij Mischa Koot, één van de beste coaches van Nederland. Tijdens mijn trainingen met Mischa spar ik graag over uitdagingen en doe ik elke keer weer inspiratie op voor mijn eigen rijden én de trainingen die ik geef.

Inspiratie

Met regelmaat organiseer ik voor mijn leerlingen clinics met andere professionals in het vak. Zo krijgt iedereen de kans om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Alles draait om teamwork!

×

Hallo!

Klik om een WhatsApp chat te starten, of stuur een e-mail naar info@solvej.eu

× Waarmee kan ik u helpen?