Een paard dat bokkend en springend door de bak vliegt met een dappere ruiter die zijn leven waagt is niet meer van deze tijd. Vind jij het ook zo verschrikkelijk om te zien hoe je jonge paard bol staat van de stress met alle gevolgen vandien? Een paard wat al spanning heeft bij het opstappen? Waarbij je blij bent als je er weer levend af kan stappen?

Het kan ook anders! Met een goede voorbereiding vanuit rust, vertrouwen en geduld leg je een sterke basis waar je paard zijn leven lang op terug kan vallen. Door hem te leren ontspannen in een stress situatie wordt het rijden niet alleen veiliger maar ook leuker.

Kimberly Duchateau Photography

Zo’n 18 jaar ben ik bezig met het zadelmak maken van paarden. Eerst samen met mijn bonusvader Hub MiserĂ© die daar ook al meer dan 30 jaar ervaring mee heeft en inmiddels samen met Lynn Curfs. Continu zijn we bezig om onszelf te ontwikkelen waardoor het nog beter, veiliger en meer ontspannen kan met als resultaat dat al honderden paarden een goede basis hebben meegekregen, waarvan een heel aantal inmiddels (Internationaal) op het hoogste niveau in de sport presteert.

Zoek jij ook een plek voor je jonge paard waar een goede start voorop staat. Een plek waar meer dan 50 jaar ervaring samenkomt en top ruiters hun paard naar toe brengen? Neem dan contact op met onderstaand formulier en hopelijk mogen we binnenkort aan de slag om jouw paard een goede basis mee te geven!

    ×

    Hallo!

    Klik om een WhatsApp chat te starten, of stuur een e-mail naar info@solvej.eu

    × Waarmee kan ik u helpen?